•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Boveda

100 % funktion, 0 % bekymmer

Bovedas fuktare är det i särklass enklaste och tryggaste sättet att skapa rätt miljö och kondition för dina cigarrer. Med en fuktare som både ger och tar fukt får du full kontroll i din humidor. Många av världens cigarrproducenter rekommenderar att man använder Bovedas fuktpåsar för sin cigarrförvaring. För en perfekt cigarrupplevelse är det inte bara viktigt att ha rätt fuktighetsnivå, det är också viktigt att miljön är stabil, framförallt om du vill lagra dina cigarrer i många år. Risken för försämring av dina cigarrer är mycket större om inte miljön är optimal.

Vilken Boveda ska man välja

Bovedas fuktpåsar (60gr) finns i 5 fuktighetsnivåer: 84,75,72,69 och 65% allt för att passa just din humidor och dina önskemål. Förutom standardpåsar som passar för humidorer finns också mindre påsar avsedda för förvaring i t.ex. Zip-lock eller andra mindre förpackningar. För en ännu smidigare cigarrförvaring finns 320 grams-påsar vilka räcker upp till 6 gånger så länge som en 60gr påse. 

När vet jag att min Boveda är förbrukad

Alla Boveda förstelnar likt ett knäckebröd när de är döda. När det inte finns några mjuka delar kvar, vill du ersätta dem. Att hörnen är först med att Kristalliseras, härdas, hör till det normala.

Hur många Boveda behöver jag

Vi rekommenderar att du använder minst en 60 gram Boveda per 25 cigarrer, även om humidoren inte är full. Det är fortfarande luftutrymmet och trät som behöver korrekt fuktning och eftersom Boveda aldrig kommer att överfuktas bortom siffran på förpackningen, kommer mer än rekommenderat att fungera mer effektivt och behöver således inte bytas ut lika ofta. Så med Boveda kan du aldrig köpa mer än du behöver.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information