•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Aladino

Aladino Cigarrer är en kollektion av förstklassiga handgjorda cigarrer, skapade med omsorg och precision från äkta Corojo-tobak som härrör från kubanska frön, odlat på den framstående JRE Tobacco Farm i Honduras. Denna exceptionella serie är resultatet av ett passionerat samarbete mellan den erfarne veteranen Julio R. Eiroa och hans son Justo, båda djupt förälskade i Corojo-tobakens rika smak och arv.

Familjen Eiroa, med sin djupa förståelse och kärlek för Corojo-tobak, har fört Aladino-namnet till liv från en vintagebiograf i Danlí, Honduras. De har omvandlat denna plats till en modern och högteknologisk cigarrfabrik som exklusivt ägnas åt skapandet av dessa extraordinära cigarrblandningar. Även om Aladino Cigarrer gjorde sin officiella debut år 2015, genomsyras de av ett arv som sträcker sig över generationer.

Under ledning av den hyllade Julio R. Eiroa, en av världens mest framstående och respekterade odlare av honduransk tobak, använder Aladino Cigarrer den banbrytande expertisen från Eiroa-familjen för att skapa blandningar som är fyllda med gammaldags sofistikering och en felfri konstruktion. Varje cigarr bär på sig historien och kunskapen från en lång rad tobaksodlare och cigarrtillverkare, vilket ger varje drag en smakupplevelse som är unik och minnesvärd.

Aladino Cigarrer representerar inte bara en passion för Corojo-tobak utan också en dedikation till att föra vidare en rik tradition och skapa nya kapitel i cigarrhistorien. Denna kollektion är en hyllning till arvet från familjen Eiroa och en inbjudan att upptäcka en värld av sofistikerad njutning i varje drag.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information