•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Griffin's

Davidoff-gruppen är de som ligger bakom Griffin's cigarrer och har etablerat sig som en av de mest populära och mångsidiga cigarrerna på marknaden. Namnet Griffin's härstammar från en unik historia som kanske inte är allmänt känt - det är faktiskt namnet på en nattklubb i Genève. Ägaren av denna nattklubb lyckades locka Genèves elitklientel på 1970-talet och ville skapa sitt eget cigarrmärke för att förläna sin anläggning ytterligare elegans. Ett ödesmättat möte med herr Schneider blev avgörandet för skapandet av Griffin's, och några månader senare föddes denna cigarrlinje.

The Griffin's, serie rökelser av exceptionell kvalitet som inte nödvändigtvis tömmer plånboken. Trots att de håller samma förstklassiga konstruktion som deras mer kostsamma kusiner tillverkas The Griffin's av skickligt lagrad long fillertobak från Dominikanska republiken. Denna tobak omges sedan sömlöst av ett högkvalitativt Connecticut Shade-täckblad.

Griffin's cigarrer finns i flera populära storlekar och förpackningar för att tillfredsställa olika rökares preferenser. Trots att de bär namnet från en av världens mest exklusiva cigarrmärken, Davidoff, håller Griffin's en hög standard jämfört med dess prislapp, vilket visar på märkets engagemang för kvalitet och tillgänglighet för en bredare publik.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information