•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Rocky Patel

I en industri som bygger på namnigenkänning, rykte och erfarenhet har Rocky Patel inte haft det lätt. Men med passion för sitt livsverk har hans luxuösa märke höjts till höjder osynliga för de flesta tillverkarna.

Rocky Patels uppväxt avviker från den som många andra producenter inom cigarrindustrin haft. Han är i grunden advokat, född i Indien och genom bekanta i Hollywood, introducerades för cigarrernas värld i Los Angeles där han levde och arbetade för filmstjärnor och studiobaroner. Och inte lång tid därefter var han ägare av ett snabbt växande cigarrföretag. Från förpackning, marknadsföring, förbättrade blandningar och alla samtliga aspekter där emellan vill Rocky skapa den perfekta produkten – det är viktigt för Patel att äga en produkt som kan sälja sig själv

Gift med sitt arbetsschema

I ständig sökning efter perfektion slarvas inte ett enda ögonblick bort där Rocky inte tänker på cigarrer. Rockys besatthet för cigarrer speglar sig i mannens förhållning till resor, ett resande som kantas av kundmöten och tillställningar. Årligen loggar han mer än 300 dagar på vägen och över 150 000 mil. Han har en gång varit i 600 städer inom 750 dagar! Men tiden på vägen tycker han är mödan värd med tanke på att han i varje stad får chansen att bjuda på sig själv, cigarrer och ett par roliga historier. Det är kanske inte så konstigt att Rocky Patel är tillskriven rollen som branschens hårdast arbetande man: där man skämtsamt hävdar att han är lyckligt gift med sitt fullspäckade schema.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information