•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Macanudo

Macanudo är synonymt med kvalitet och expertis inom premiumcigarrindustrin. För det sociala, solo eller till och med oväntade ögonblick finns det en Macanudo perfekt för tillfället. General Cigar Co. är det främsta cigarrdotterbolaget till Scandinavian Tobacco Group, en av världens största cigarr- och piptobakstillverkare. Företaget är främst känt för att producera icke-kubanska versioner av varumärken som Cohiba, Hoyo de Monterrey, Punch, La Gloria Cubana och Partagas. General har dock även uppnått kommersiell framgång med varumärken som CAO och Macanudo. Dessa märken tillverkas i hela regionen eftersom General äger fabriker i Honduras, Dominikanska republiken och Nicaragua.

Macanudo Inspirado - en portfölj som levererar

Upplev en värld av kritikerrosade Inspirado-portföljen. Lämna intetsägande bakom dig och upplev rika och komplexa blandningar perfekta för stunder med dig och din cigarr. Möt cigarrer som Inspirado White, en mjuk cigarr med massor av smak och subtila kryddor. Inspirado Black, mörk och välsmakande, gör dig redo för djärv smak i en stark cigarr.

När General Cigar Co. förvärvade Temple Hall Factory som ligger på Jamaica, 1969, inkluderade det ett då okänt varumärke med namnet Macanudo, avsedd att bli den mest sålda premiumcigarr i USA under många år. Macanudos rullades vid den tiden med jamaikansk tobak och var under ledning av cigarrlegenden Ramón Cifuentes. Idag känner de flesta till kärnmärket Macanudo som en mjukt cigarr täckt i Connecticut shadetäckblad. Genom åren har General utnyttjat varumärket Macanudo genom att komma ut med exemplar som är mer medium till full kropp.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information