•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Guantanamera

Guantanamera Cigars grundades år 1997 av den kubanskfödde tobaksblandaren Jose Montagne, vars internationella rykte och höga anseende har varit avgörande för framgången bakom Guantanamera-cigarrerna. Märket har särskilt blivit känt för sitt överkomliga pris, vilket har gjort det till det mest prisvärda kubanska cigarrmärket.

Guantanamera-cigarrerna är tillverkade genom maskinproduktion och använder sig av short fillers, vilket innebär att de innehåller mald tobak istället för hela tobaksblad. Denna produktionsmetod resulterar i mindre komplexa smaker, men fördelar dem jämnt över hela rökningen. Det gör dessa cigarrer perfekta för tillfällen när du inte kan ägna full uppmärksamhet åt rökningen, såsom under en promenad eller när du klipper gräsmattan.

Den låga prislappen på Guantanamera-cigarrerna gör dem också attraktiva för att fylla på humidoren och utöka din samling utan att öka kostnaderna betydligt. Denna prisvänliga egenskap gör dem till ett utmärkt val för de som vill njuta av en autentisk kubansk cigarrupplevelse utan att bryta banken. Sammantaget erbjuder Guantanamera Cigars en prisvärd och tillgänglig möjlighet för cigarrentusiaster att njuta av den kubanska tobakens unika karaktär.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information