•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Flor De Copan

Mayafolket visste redan för tusentals år sedan var de optimala klimatförhållandena för tobaksodling och området kring Santa Rosa de Copán, en sval och kuperad region nära gränsen till Guatemala och El Salvador. Det är i detta förtrollande landskap som de prisbelönta Flor de Copán-cigarrerna skapades för hand.

Historien om Flor de Copán är en framgångssaga utan motstycke, ett varumärke som inte bara respekterar traditionerna utan också anpassar sig till tidsandan. Det är därför som märket har blivit föremål för flera utmärkelser genom åren.

Namnet "Flor de Copán" har sitt ursprung i distriktet Copán i Honduras, som utgör hjärtat av tobaksodlingen i regionen. År 1975 tog några passionerade individer från Tabacos Hondurenos, som huvudsakligen ägnade sig åt tobaksodling, det djärva steget att starta cigarrtillverkning. Sedan dess har Flor de Copán inte bara erhållit flera priser, inklusive bästa märke från Honduras, utan har också blivit kända för att ha tillverkat Zinos premiumcigarrer.

I dag har fabriken vuxit till att ha 500+ anställda och producerar tusentals handrullade cigarrer varje dag, alla av högsta kvalitet. Flor de Copans cigarrer kännetecknas av en jämn och för tobak från Honduras typisk sötma. Märket har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser, inklusive bästa honduranska märket och bästa honduranska cigarr.

Cigarrerna från Flor de Copán är kända för sin sötma och aromatiska karaktär. Varje cigarr är ett mästerverk som bär på arvet från Mayafolket och den passion som grundarna lade ner när de började sin resa in i cigarrtillverkningens värld. Flor de Copán har på ett enastående sätt infångat själen av Honduras och erbjuder en smakupplevelse som överträffar förväntningarna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information