•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Cigarrhyllan.se

Cigarrhyllan.se startades och drivs utav tre bröder: Jonas-, Ulf- och Björn Bylund. Vi har inga spännande skrytfulla akademiska titlar men vårt stora intresse för cigarrer och service lade grunden för att Cigarrhyllan.se kunde bli verklighet.

Vi är väl medvetna om avsaknaden av riktiga cigarrbutiker på många orter i Sverige, vi är därför stolta att genom denna webbutik kunna erbjuda ett stort sortiment, en gedigen kunskap och en så snabb och effektiv butik som möjligt – främst med fokus på mobilen.

Personlig service är av stor vikt, därför erbjuder vi flera valmöjligheter för kunder att kontakta oss. Vi är tillgängliga via chatt-, telefon- eller mejl. Och komihåg, hos oss ska du kunna få ut något av varje besök, även ifall du inte behöver handla något.

Vi grundade Cigarrhyllan HB tidigt 2018 och eftersträvar att betjäna de nöjdaste kunderna i Landet. 

Cigarrhyllans tidslinje:

  • 2018 Cigarrhyllan grundas

  • 2019 Hemsidan går live. Sortimentet utökas, lagerför över 400 produkter 

  • 2020 Deltar på mässor runt om i sverige. Över tre tusen beställningar i webbutiken

  • 2021 Planer på en fysisk butik. Utses till officiella distributörer för askfatstillverkaren Czevitrum

  • 2022 Cigarrhyllan utses till Habanosspecialister (kubanska cigarrer), butiken öppnas i Hammarbyhöjden, Stockholm. E-butiken passerar 10.000 beställningar. Blir officiellt auktoriserade återförsäljare för Adorini.

  • 2023 Cigarrhyllan signerar avtal och blir återförsäljare av det prestigefulla cigarrmärket Davidoff. Ett avtal sluts mellan Cigarrhyllan och det tyska bolaget CigarSpa. CigarSpa är en ledande aktör för Helautomatiska, batteridrivna befuktningssystem.

 

Cigarrhyllan har ett stadigvarande tillstånd för internetförsäljning av tobaksvaror beslutat enligt 5 kap. 1 och 3 §§ lag om tobak och liknande produkter.

 

Varmt välkommen till oss:

Org.nummer: 969786-5971

Verksamhet: Tobak, Partihandel

E-Post: [email protected]

Adress: Ulricehamnsvägen 32, 12139 Johanneshov

Telefon: 0763119933 (08.00-18.00)

 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information