•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Knivar

I Sverige är du aldrig långt från skog och sjö. Friluftsliv är en del av den svenska livsstilen, såväl sommartid som snörik vintertid. Aktiviteter som vi tycker om inkluderar att backpacka i bergen, jakt och fiske, fågelskådning, paddling, bergsklättring och skidåkning, för att bara nämna några. I denna varugrupp kommer du hitta verktyg och redskap för friluftslivet.

Överlevnadsknivar för alla. Att göra en överlevnadskniv är en allvarlig sak, en människas liv kan hänga på dess funktion om något skulle gå snett. När man befinner sig riktigt långt från bebodda trakter gäller det att man kan lita på sin utrustning.

Jaktknivar, fällknivar och Köksknivar med hög kvalitet

Fällkniven AB är ett genuint familjeföretag med rötterna djupt rotade i den norrbottniska myllan. Företaget startade redan 1984 och räknas idag som Sveriges främsta knivspecialist.

De som uppskattar handgjorda, högkvalitativa knivar i allmänhet kommer att finna att de kan köpas hos Cigarrhyllan. Viktiga faktorer som specialstål, exklusivt materialval, en väl genomtänkt design och ett avancerat tillverkningssätt kommer att påminna användaren av dessa knivar om den kvalitet som ni även hittar bland jaktknivar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information