•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Varför har ni inte smakbeskrivning som andra?

Det finns två huvudsakliga skäl till varför vi avstår från att ge detaljerade smakbeskrivningar av våra cigarrer:

Smakupplevelsen av varje cigarr är högst subjektiv och påverkas av många variabler. Dessa inkluderar inte bara individuella preferenser utan också faktorer som när, var och hur cigarran röks. Det är fullt möjligt att du upplever smaker som skiljer sig från de som andra beskriver när de njuter av samma cigarr. Faktum är att detta mångfaldiga spektrum av smaker är en del av cigarrernas charm. Vi tror på att låta varje person utforska och bedöma smaken på sina egna villkor.

Enligt svensk lag klassificeras smakbeskrivningar av tobaksprodukter som en form av förskönande av tobak, och detta är reglerat och förbjudet. Därför har vi valt att inte inkludera smakbeskrivningar i våra produktbeskrivningar för att följa lagstiftningen noggrant och ansvarsfullt.

I stället låter vi dig att utforska vår cigarrkollektion på egen hand och låta dina egna smaksinnen guida dig till de cigarrer som passar dig bäst. Vi är säkra på att du kommer att upptäcka en cigarr som passar din unika smakprofil och ger dig en trevlig rökupplevelse


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information