•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Engångs Vape

Detta är en unik produkt i jämförelse med vad som finns på marknaden idag. XO Havana har skapat 6 unika smaker för människor som vill njuta av cigarrsmakerna men inte vill röka riktiga cigarrer. Den återvinningsbara XO HAVANA e-cigarren föddes år 2016, designad och utvecklad av en grupp före detta rökare med målet att erbjuda rökare över hela världen en effektiv, användarvänlig och stilfull elektronisk enhet för att förbättra deras rökningsupplevelse.

Drivna av deras passion för autentiska smaker som står trogna traditionella cigarrer samarbetade dem med tobaksodlare och hantverksmässiga cigartillverkare i Kuba, Honduras, Dominikanska Republiken och Veracruz, Mexiko, för att utveckla genuina och karakteristiska smaker tillsammans.

Under dessa samarbeten upptäckte dem att smaksatta cigarrer (såsom vanilj eller kaffe) använder samma smakextrakt som används i utvecklingen av deras vaping-smaker. Genom att kombinera cigarraromabaser från olika ursprung med ytterligare smaker har de framgångsrikt återskapat känslan som nära på liknar traditionella cigarrer, validerat av branschexperter! Utöver att vara en attraktiv, elegant, innovativ och användarvänlig produkt, fångar XO HAVANA den visuella attraktionen, doften och essensen av en traditionell cigarrer utan aska och tjära. Den träffar en perfekt balans mellan teknik, mode och otroliga upplevelser.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information