•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

San Lotano

San Lotano är verkligen en fascinerande cigarrserie med en rik historia och en återuppståndelse som fångat uppmärksamheten från cigarrälskare världen över. Ursprunget till namnet sträcker sig tillbaka till Kuba före Castro-eran, en tid då San Lotano var känt för sitt traditionella hantverk och de karakteristiska Kubanska smakerna som det erbjöd. Under den tumultartade perioden av kubansk historia gick märket i dvala, men återupplivades på 2010-talet av A.J Fernandez, som är förknippad med märkets ursprung genom sin farfar, som en gång startade San Lotano i San Luis, Kuba.

A.J Fernandez har gjort ett imponerande arbete med att återinföra och förnya San Lotano-märket. Märket har sedan dess mottagit höga betyg och positiv feedback från både cigarrökare och kritiker. A.J Fernandez, som är känd för sitt skickliga hantverk och passion för tobak, har gett San Lotano en ny identitet och framstående plats på cigarrscenen.

San Lotano-serien är ett mästerverk som speglar A.J Fernandez expertis och dedikation till kvalitet. Cigarrerna i serien är skapade med noggrant utvalda tobakssorter från några av västra halvklotets finaste tobaksodlingsregioner. Resultatet är släta, rika och smakrika cigarrer som balanserar mellan den tidlösa kubanska cigarrkaraktären och en djärvt modern smakprofil.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information