•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Paradiso

San Cristobal är född ur en omfattande kubansk tradition i händerna på den berömde cigarrmakaren Jose 'Pepin' Garcia. Idag känd som helt enkelt "Pepin", började Garcia rulla cigarrer vid elva års ålder på Kuba där han blev en framträdande mästare på cigarrtillverkning under loppet av en framstående, decennier lång karriär. Pepin immigrerade sedan till USA i början av 2000-talet.

Med hjälp av sin familj började Pepin omforma sitt öde som tillverkare av exklusiva premiumcigarrer för den amerikanska marknaden genom att etablera en handfull mindre boutiquemärken i Miamis Little Havana-distriktet. Pepins medium till fylliga blandningar kom från potenta men lockande nicaraguansk tobak. I dem fann han en genuin återspegling av kubanska cigarrer, och med dem fångade han uppmärksamheten hos cigarrälskare och kritiker överallt.

Idag hyllar varumärkets mångsidiga portfölj ett oöverträffat arv från Garcia-familjen med rötter i tradition och hängivenhet till hantverket att tillverka cigarrer. Pepin och Jaime påverkar varje San Cristobal-cigarr med en orubblig hänsyn till att odla, lagra och blanda fin tobak för att uppnå en utveckling av smak och arom som började för flera generationer sedan. Njut av en resa av beslutsamhet, väckelse och distinktion från San Cristobal.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information