•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Don Pepín García

Don Pepín García är ett märke av handgjorda premiumcigarrer som ägs av El Rey de los Habanos. Varumärket skapades av José "Pepín" García och tillverkas i fabriken El Rey de los Habanos i delen Little Havana i Miami, Florida och fabriken i Estelí, Nicaragua, Tabacalera Cubana.

Döpt José García, Pepin föddes i en stor familj av tobaksodlare/cigarrmakare i Báez, en stad i Villa Clara-provinsen, Kuba. Hans son, Jaime Garcia, följer i sin fars fotspår. Han och hans pappa skapade blandningen för varumärket Don Pepin Garcia Serie JJ. Hans dotter, Janny O. Garcia, är också inblandad i familjeföretaget.

Don Pepin började sitt liv med tobak i december 1961 vid elva års ålder där han började arbeta på en fabrik i Báez som ägdes av sin farbror. I mars 1963 började han arbeta vid Félix Rodríguez-fabriken i Báez där han arbetade tills han emigrerade till Nicaragua 2001. Han spenderade trettio år på Kuba och utvecklade sin kompetens som en torcedor (cigarrrullare) och blandare, har tjänat många utmärkelser för hans blandningsförmåga och uppnådde den högsta möjliga rankningen som cigarrrullare Class 8 (Master).

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information