•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Steffo

Det Du snart håller i Din hand är Steffo Törnquist bidrag till cigarrismen. Steffo samarbetar med Christian Eiroa, en fixstjärna i cigarrvärlden, och tredje generationen i den legendariska cigarrfamiljen Eiroa. Steffo sägs resa regelbundet till hans fantastiska farm, vandrar bland plantorna, känner doften i torkladan, undersöker temperaturen i fermentations-stacken - han är löjligt petig med urvalet av tobak och lika löjligt precis med blenden.

Och som bara det bästa är gott nog bad Steffo den geniale Ernst Billgren att måla en original-gördel. Han gjorde för säkerhets skull två. Dessutom kunde han inte låta bli att göra siluetten på lådan.

En bra cigarr hör till det mest njutbara tillvaron har att erbjuda. En bra cigarr revolterar mot hissmusik och snabbmakaroner. Som kompositören Franz Liszt sa: "En bra cigarr stänger dörren för världens vulgariteter." Exakt detta har många av mänsklighetens stora noterat: Einstein, Beethoven, Churchill, Chaplin, Hemingway … det är anmärkningsvärt många av världens briljanta hjärnor och öppna hjärtan som levt sina liv i cigarrök.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information