•   FRI FRAKT över 599 kr
  •   SNABB LEVERANS (1-4 dagar)
  •   KUNDTJÄNST: 076-3119933

Paper boy - El Artista

"Paper Boy" är ett märke som tillhör Tabacalera El Artista, ett företag som har blivit känt för sina högkvalitativa cigarrer till överkomliga priser. Paper Boy upprätthåller denna tradition genom att eliminera onödiga kostnader såsom trälådor och påkostade gördlar, istället fokuserar man på att maximera tobakens kvalitet. Resultatet är cigarrer av utmärkt kvalitet som inte belastar plånboken alltför mycket.

I stället för den vanliga lådan, levereras Paper Boy-cigarrerna i en unik förpackning som består av ett 8-pack insvept i tidningspapper. Denna tidningspappersförpackning är noggrant designad och innehåller påhittade nyheter och berättelser om olika aspekter av fabriken och dess historia. Paper Boy är ett resultat av ansträngningar från "Artista Studio Works," en avdelning inom företaget som är dedikerad åt att skapa nya och spännande koncept, med konstnärliga inslag i fokus. Det är därför förpackningen har en så speciell och konstnärlig utformning.

Den unika aspekten att varje paket innehåller 8 cigarrer grundar sig på en idé från skaparna själva. De föreslår att man bör röka en cigarr om dagen och dubbla upp till två på söndagar. Detta råd framhäver inte bara rökupplevelsen utan ger också en intressant ritual för konsumenterna att följa.

Sammanfattningsvis kan man säga att Paper Boy från Tabacalera El Artista är ett cigarrmärke som kombinerar högkvalitativa cigarrer med en innovativ och konstnärlig förpackning. Genom att eliminera onödiga kostnader och fokusera på tobakens kvalitet erbjuder de cigarrer som är tillgängliga för en bredare publik utan att kompromissa med smak eller njutning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information